Toshiba AT300

Toshiba is er weer eens als de kippen bij als het op up-to-date hardware aankomt in de tablet wereld. De Tegra 3 processor voor tablets en smartphones is nog niet zo lang uit, maar het Japanse bedrijf komt nu alweer met een tablet aanzetten die draait op NVIDIA’s nieuwste mobiele quad-core processor, namelijk de Toshiba AT300 (met Android 4.0).

De tablet zal een display hebben van 10.1 inch met 1200 x 800 pixels, 1 GB RAM en 64 GB geheugen. Verder is het toestel zo’n 9 mm dun en zijn er aansluitingen te vinden voor micro-usb, micro-hdmi en SD kaarten. Natuurlijk heb je ook de gebruikelijke (netwerk) verbindingen zoals Bluetooth en Wi-Fi. Tot slot heb je ook nog twee camera’s ter beschikking, 2 megapixels aan de voorkant en 5 aan de achterkant.

De accu heeft een capaciteit van 6600 mAh, dit zou volgens de Japanners genoeg moeten zijn om de tablet ongeveer 12 uur ‘normaal’ te gebruiken. Het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Voor een tablet met zulke ¬†specificaties is een adviesprijs van ‚ā¨400,- meer dan redelijk, dus voor iedereen die interesse heeft zal de tablet eind Juni in de winkels moeten liggen.

(dank aan: Nu.nl)

GD Star Rating
loading...
Toshiba AT300, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*