Notion Ink Adam: de eerste gebruikersreviews

De Adam van Notion Ink word ondertussen al een tijdje geleverd aan de vroege vogels. Mensen die de Tablet in de voorverkoop besteld hadden, hebben er ondertussen al een paar weken mee kunnen spelen. Zo langzamerhand beginnen dan ook de eerste reacties over de Adam binnen te stromen. Wat vooral opvalt is dat de Android Tablet van Notion Ink niet unaniem positief word ontvangen.

Over de Hardware zijn bijna alle klanten wel tevreden. De Adam ziet er mooi uit en voldoet aan de verwachtingen. Op één klein dingetje na, het scherm spiegelt! Notion Ink had aangekondigd om met een mat scherm te komen om zo de weerspiegeling van het licht tegen te gaan, maar dit is toch een glossy scherm geworden waardoor het licht nog steeds in bepaalde mate reflecteerd.

De meeste klachten daarentegen komen over de software. Te beginnen met een software-update van vorige week die als onbedoelde gevolg had dat de Adam niet meer ingeschakeld kon worden. Maar de grootste problemen zijn er met “Eden”, Eden is een door Notion Ink ontwikkeld besturingsprogramma wat weer op Google Android draait. Je kan het een beetje vergelijken met een schil om Android heen. Maar ondertussen lijkt het er op dat Eden nog niet helemaal klaar was voor de wereld. De browser loopt regelmatig vast, zoomen gaat schokkerig en de Tablet zelf loopt regelmatig vast. Nu gloort er hoop aan de horizon, vorige week is de Adam “geroot” waardoor het nu mogelijk is om alleen Android te draaien op de Adam. En Android tovert de kwakkelende Tablet weer om tot een heuse krachtpatser.

original source

GD Star Rating
loading...

Speak Your Mind

*